vrijdag 8 maart 2013

StarEvents Tristar - problemen?

Gisteren bereikte ons het nieuws dat er problemen zijn bij StarEvents, de organisator van vele zogenaamde TriStar wedstrijden waaronder bvb de 111 van Monaco. Enkele TriStar wedstrijden in 2013 zijn reeds gecancelled. Andere gaan door via een andere/lokale organisatie (bvb Mallorca) en over wedstrijden als Monaco is momenteel nog geen nieuws, behalve dat je 'tijdelijk' niet meer kan inschrijven.

Op internet is er nog niet veel te vinden behalve een blog van een triatleet die ook merkte dat er iets scheelde wanneer hij probeerde te registreren (http://www.dnf-is-no-option.com/2013/02/tristar-triathlon-series-under-pressure.html). Op de website van StarEvents (http://www2.star-events.cc/brand/starevents) is nog niks te zien en ook de ingeschreven atleten (waaronder enkel BrTC-ers) zijn nog niet ingelicht. Tevens is er eind vorig jaar al een TriStar afgelast blijkbaar in de VS, en ook op twitter/facebook heeft StarEvents niks meer gepost sinds begin januari ...

We zijn onze bronnen bij de ITU momenteel aan het raadplegen om meer informatie te bekomen aangezien de organisatie momenteel dus ook met enkele honderden euro's van BrTC leden waaronder mezelf speelt zonder verdere informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten