donderdag 5 januari 2012

Drie hoofddoelen 2012 ingeschreven

Er staan dit jaar 3 halve triatlons op het programma waarvoor de inschrijvingen reeds in orde zijn. We beginnen eind juni in Bütgenbach met het BK. Ik heb van de nood een deugd gemaakt en een mooi huisje gehuurd tijdens het verlengde weekend.

Eind juli staat de IronMan 70.3 van Antwerpen terug op het menu. Proberen een dik kwartier beter te doen dan in 2011 en onder de 5 uur te duiken. Als er al iets of wat minder wind is, mag dat zeker geen probleem zijn. Het toffe is dat BrTC en haar supporters hier wederom serieus vertegenwoordigd zullen zijn.

Midden september trekken we 2 weken naar Zuid Frankrijk inclusief deelname aan de IronMan 70.3 van Pays D'Aix van mezelf, Vanessa en Peter.

Nu nog de tussendoortjes opvullen. Waarschijnlijk ga ik starten met Zwijndrecht. Na Antwerpen kan er nog een triootje in Eupen af en de Zwintriatlon begin september staat ook terug op het verlanglijstje. Misschien Lommel nog of een trio-deelname in Geel, maar veel zal er niet meer veranderen.

Zondag staat de 15km nieuwjaarsloop in Oostende op het programma en de Antwerp 10 Miles gaan we ook nog eens meedoen ter voorbereiding en vooral voor de sfeer. Uiteraard hoop ik ook de volledige BrTC paasstage in Recogne te kunnen meemaken, al hangt dat deels van het werk af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten