maandag 8 juli 2013

BrTC goes Klagenfurt

Dankzij Luc Verwaest moest ik me geen zorgen maken voor een plaatsje in de Ironman van Klagenfurt volgend jaar. Ook Anneke en Luk hadden een correspondent in Karinthiƫ en stonden reeds zonder zorgen op de deelnemerslijst alvorens de massa-inschrijving via het internet startte, vorige maandag om middernacht.

Achteraf bleken ook de andere BrTC-ers geen problemen te hebben en zakken we volgend jaar uiteindelijk met 7 af naar Klagenfurt. Wel dient gezegd te worden dat de wedstrijd was uitverkocht binnen de 12 uur, ongelofelijk... Ikzelf, Luk en Mike gaan voor onze tweede IronMan (Mike zelfs voor 3e volledige triatlon); Anneke, Jethro, Olivier en Bert zullen hun eerste avontuur tegemoet gaan.

Vooral voor Bert wordt het ook een specialleke omdat hij zich al jaren inzet voor nierkankeronderzoek en ik van onze uitstap naar Klagenfurt zou willen gebruik maken om met onze delegatie extra centen in te zamelen voor het kankerfonds. Hopelijk snel meer informatie hierover maar alvast fijn dat we Bert overtuigd hebben!

1 opmerking: