woensdag 6 juni 2012

Nog 345d - Trainingen hervat & sinusitis

Eindelijk ben ik terug iets of wat gezond aan het trainen, na een wekenlang ellendig gevoel door sinusproblemen. De stevige verkoudheid en koorts tijdens de paasstage lagen waarschijnlijk aan basis van een onweerstaanbare sinusitis die me nu al 6 weken speelt. Maandag had ik nog zo'n tandpijn dat ik langs de tandarts ben geweest die me bevestigde dat het probleem van de sinussen kwam.

Vanavond heb ik een afspraak met de neus-keel-en-oorarts, maar sinds maandagavond gaat het wel beter. Ik had nog wel nood aan mijn astmapuffer tegen de pollenallergie, maar die 16km extensieve looptraining voelde echt super aan. Gisteren op de fiets de bruggen opvlammen ging redelijk, al speelde de allergie me toch nog wat parten in de hoge hartslagen. Waarschijnlijk verbetert dit wel naarmate mijn trainingen terug toenemen. Er hangt ook opnieuw een paar kilo vet  te veel aan, speelt allemaal mee.

Hopelijk vanavond goed nieuws bij de specialist en daarna nog wat trainen in het openwater. Wanneer we terug richting zwembad gaan, zien we wel. Deze week doe ik elke dag nog een training met de rem op. Als het weer zaterdag me zit, trekken we naar Bütgenbach voor de parcoursverkenning. Volgende week hoop ik eens terug voluit te gaan zodat ik toch nog prettige vooruitzichten kan hebben naar de wedstrijd in Bütgenbach, al zal het doel vooral aankomen zijn.

Ondertussen wordt ook mijn toekomst als zelfstandige meer en meer duidelijk, en heb ik mijn website online staan. Ga alvast maar eens kijken: http://www.kve-projects.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten