zondag 26 juli 2015

Twijfels

Nog 7 dagen tot de Ironman van Maastricht en het wordt er niet gemakkelijker op ...
 
Het goede nieuws is wel dat ik vandaag een geslaagd ritje van 133km heb kunnen fietsen met de TT-fiets. Lang in de beugels liggen ging echter nog niet door de wonde aan elleboog. Gevolg was dus een stijve nek en schouders van onnatuurlijke houding. De draadjes zijn uit mijn elleboog verwijderd en de wonde geneest heel goed. Woensdag beslis ik of ik met TT op koersfiets naar Maastricht trek maar ik heb er wel goed oog in dat de wonde tegen dan nog veel beter zal genezen zijn.
 
Na het fietsen ben ik wel als een blok in slaap gevallen van gezonde vermoeidheid. Het was de eerste keer in enkele weken dat ik me eens gewoon moe voelde zonder invloed allerlei kwaaltjes. Toen ik wakker werd, voelde ik me echter terug een wrak. De stekende pijn van de maagontsteking was ook snel weg vorige week, maar maag en darmen blijven toch wat onwennig de laatste dagen.
 
Het is zonde dat ik me 2 weken geleden echt super voelde, maar de val en de maagontsteking hebben hun negatieve impact gehad op lichaam en geest. Ik hoop me tegen woensdag/donderdag toch gewoon terug goed te voelen om met een goede moraal naar Nederland te trekken. Ik ben er alleen niet gerust in, en dat helpt natuurlijk ook niet.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten