donderdag 31 maart 2011

SP&O Triatlon Weekend Mechelen

Het derde weekend van september is het in Mechelen weer tijd voor een goeie portie triatlon. Na zovele jaren aan het zwembad aan de Geerdegemvaart was het tijd voor een serieuze restyling. Jullie worden allemaal op 17 en 18 september 2011 in Hombeek verwacht aan de Eglegemvijver.

Op de nieuwe wedstrijdsite hopen we jullie met evenveel charme, maar met meer kwaliteit een toffe wedstrijd aan te bieden. Op zaterdagmiddag is er de 21ste editie van de DiMarco Business Trio Triatlon (de eerste atleet zwemt, de tweede fietst en de derde loopt). Op zondagvoormiddag gaat de 4de  editie van de ING Short Distance Triatlon door.En ten slotte op zondagnamiddag de kers op de taart, met de 24ste editie van de Renault Hanswijk Triatlon Trophy. Naar jaarlijkse gewoonte is deze wedstrijd de niet te missen afsluiter van het seizoen.
De twee individuele wedstrijden van zondag zijn 2-sterrenwedstrijden die meetellen voor de nationale ranking ‘ triatlon drafting’ .

We kunnen nu al melden dat we volgend jaar de eer hebben om het Belgisch Kampioenschap Kwarttriatlon te organiseren. Een ideaal moment dus om de wedstrijd dit jaar al eens te proeven.
Meer informatie vind je via www.triatlonmechelen.be

De inschrijvingen starten op 31 maart 2011. Wees er op tijd bij om de nieuwe wedstrijdlocatie te ontdekken!

Met sportieve groeten,
Het SP&O-organisatieteam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten