zaterdag 28 juni 2014

Klagenfurt - Dag 4 - The day before ...

Morgen is het D-Day dus ook vandaag was het al een serieuze organisatie van de activiteiten. Tegen 9u zijn we naar de Engelstalige briefing geweest om nog wat informatie te vergaren over timing, locaties, regels, etc. De speaker was bijzonder getalenteerd om er een aangename en enthousiaste bedoeling van te maken, waarvoor dank.

Om 11u hebben Vanessa, Kim en Els deelgenomen aan de Ladies Run met een 3e plaats voor Vanessa en een mooie trofee. De eerste plaats was weggelegd voor Lisa Bentley, winnares Boston Marathon in haar leeftijd en 11-voudig Ironman winnaar. 

Na deze loop zijn we eerst een broodje gaan eten en dan was het omstreeks 13u aan Mike, Luk en mezelf om onze fietsen en fiets/loopgerief te gaan inchecken in de wisselzone. De wisselzone is ongeveer zo groot als een voetbalveld en we hebben er dus wel een uur over gedaan om alles mooi op de juiste plek te zetten, de fiets af te dekken, en goed het parcours van morgen voor te stellen.

Als afsluiter wilden we nog naar de Kids Run van Milan gaan kijken maar de organisatie deed er zo lang over dat ik te veel kostbare rusttijd zou verloren zien gaan. We zijn dus noodzakelijkerwijs vroeger terug gekeerd (omstreeks 14u30). Nu nog rusten, eten en drinken, en dan klaar voor de grote dag!

Vandaag was het wel verschrikkelijk warm (tot 28gr) tot 14u. Nadien werd het meer bewolkt maar van mij mag het morgen gerust al wat vroeger overtrekken bij het lopen. We zien wel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten