vrijdag 27 juni 2014

Klagenfurt - Dag 3

Hoe mooi kan een dag zijn: Christoff op 1 in de Foute 128 en een live optreden van Phil Kevin over de streaming....

Mezelf ging het vandaag wat minder af. Beetje last van maag en nek, vermoedelijk door de carboload, en misschien wat stress. Deze ochtend ben ik nog 25 minuutjes gaan loslopen langs het meer, wat prima ging. Het was wel wat benauwd vandaag maar al bij al weinig last van gehad. Ook even met Luc Daems gesproken die blijkbaar vlakbij logeert.

Deze namiddag zijn we in het meer gaan zwemmen met collega-deelnemers Bert, Mike, Michel en Niki. Daarbij konden we eindelijk ook Anneke Fidlers terug zien! Zij had, ondanks een zware revalidatie na haar operatie, er een autorit van 1200km voor over om te komen supporteren. Dat is pas een prestatie!

Vanavond hebben we dan een tafel geclaimd in de pasta-party met ook opnieuw Luk (en aangekomen gezin!) erbij, Kilian, Bert, Mike, Milan, Kim, Vanessa en Jethro. In de megatent werden we verzorgd met een mooie maaltijd, en enkele motiverende speeches en video's. De sfeer begint er echt wel in te zitten nu. Alle Belgen kregen tevens nog uitgebreide gelukwensen van Sofie Goos via een videoboodschap. We zullen u ook aanmoedigen als we mekaar kruisen zondag Sofie!

UIteindelijk zijn we nog even met Mike gaan kijken naar het laatste stukje van het zwemparcours (de 'vaart') alvorens terug naar de studio te keren. Vanavond hebben ik en Mike onze fietsen in orde gemaakt om morgen te gaan inchecken. De gebruikelijke 'run' en 'bike' zakken staan ook klaar.

Morgen staat er nog een drukke voormiddag op het programma. Om 9u is er de briefing van de wedstrijd, om 11u doen Kim, Vanessa (en Els?) mee aan de Ladies Run. Vervolgens moeten ik, Mike en Luk al om 13u onze fiets inchecken in de wisselzone. Om 14u tenslotte doet Milan nog mee aan de Iron Kids wedstrijd. Daarna keren we terug voor de ultieme rust...Geen opmerkingen:

Een reactie posten