donderdag 26 juni 2014

Klagenfurt - Dag 2

Vandaag beleven we een rustdagje en maken we ervan gebruik om de Ironman-sfeer te beginnen opsnuiven. Concreet betekent dit dat we deze ochtend hadden afgesproken met Bert en Kilian om naar de expo en de registratie te gaan. Eerst de verplichte formaliteiten vervuld, en met een mooie rugzak richting expo, voor de gebruikelijke aankoop van een nieuwe garderobe ... Rond de middag hebben we een bord pasta gegeten in het expo-dorp alvorens terug naar onze studio te trekken in Pörtschach. 

Vanmiddag heb ik al de nodige nummers op helm, fiets en plastic zakken gekleefd, alvorens ook Mike en zijn gezin hier aankwamen. Vanavond staat er nog een spaghetti-slag op het programma waarna we nog naar België - Zuid Korea gaan kijken. Op zich dus een heel kalme dag.

Morgen ga ik nog rustig openwaterzwemmen om de Wörthersee eens van dichterbij te proeven, de fiets kuisen en smeren, en dan waarschijnlijk nog een dik uurtje fietsen. 

Op zich is het vandaag mooi weer met veel zon en een 25gr. De volgende dagen zou de temperatuur aangenaam blijven tussen 20 en 25 maar de dreiging op een (stevige) regenbui blijft wel continu aanwezig.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten