Over mezelf

E-mail: krisve(at)me.com
Ik ben geboren op 19 juli 1980 in Schoten en beƫindigde mijn middelbare studies Latijn-Wiskunde aan het OLV van Lourdesinstituut in Ekeren (nu beter bekend als Moretus). In 2002 studeerde ik af aan de Universiteit Antwerpen als Licentiaat Wetenschappen (Informatica) met grote onderscheiding.
Na enkele jaren als IT architect maakte ik de overstap naar het project management en werd ik wereldwijd gecertificeerd Project Management Professional. Momenteel ben ik zaakvoerder van KVE-Projects BVBA en werk ik vooral als freelance consultant voor grote bedrijven om hen te ondersteunen in het project management van complexe (meestal technologie) projecten. Daarnaast doe ik nog enkele kleinere IT-projectjes en geef ik professionele trainingen.
In mijn vrije tijd maak ik deel uit van het bestuur van Brasschaat Triatlonclub. Ik ben ook mede-initiatiefnemer van de actie Ironman Tegen Kanker die in 2014 meer dan 12600 euro opbracht voor het goede doel. Ik deel tevens mijn sportieve ervaringen met andere mensen die een gelijkaardige uitdaging aangaan, en ik probeer hen daarbij deftig te begeleiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten