SupSports.be

In 2015 zijn mijn vrouw en ikzelf begonnen met het begeleiden van recreatieve atleten. Vele mensen hebben immers sportieve dromen, maar weten niet hoe ze waar te maken. Bij vele professionele centra kunnen ze wel terecht voor trainingsschema's en -advies, maar de frustratie loopt hoog op als er uiteindelijk geen tijd gevonden wordt om te trainen.

Wij bekijken het anders. We weten dat iedereen het druk heeft met gezin en werk, maar dat hoeft niet te belemmeren om sportieve dromen te hebben. Samen met u bekijken wij niet enkel de opbouw naar uw sportief doel, maar ook hoe je dit kan combineren met de belangrijkere zaken in het leven. Trainen is 1, maar plannen en motiveren is vaak veel belangrijker. Met onze ervaringen en opleidingen in sport en professionele activiteiten, bereiken we samen uw doel. 

Ondertussen werken we al structureel samen met een heleboel triatleten, afstandslopers en jeugdsporters op zoek naar betere conditie, techniek en resultaten. We boekten met hen al meerdere succesvolle resultaten van 5-10km lopen tot zelfs IRONMAN triatlons toe.

Bezoek zeker onze website: http://www.supsports.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten